Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ Ε.Δ.Σ.Ν.Α.



Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015
                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 1299





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. επισημαίνει το μεγάλο δυσεπίλυτο πρόβλημα της εισόδου και παραμονής εντός των εγκαταστάσεων του Χ.Υ.Τ.Α. ΦΥΛΗΣ πολιτών με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων όσο και των εργαζομένων είτε του Χ.Υ.Τ.Α. είτε των Δήμων που εισέρχονται σε αυτόν.

          Πρόβλημα για την επίλυση του οποίου καμία πρόβλεψη, πρόνοια ή πρωτοβουλία έχει αναληφθεί με συνέπεια να υπάρξει για ακόμη μία φορά ατύχημα και να τραυματισθεί συνάδελφος του Σ.Μ.Α. ΣΧΙΣΤΟΥ λόγω της παρουσίας παρείσακτων ατόμων στον Χ.Υ.Τ.Α. ΦΥΛΗΣ.

           Στηρίζουμε τις κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για τους εργαζόμενους του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και καλούμε κάθε εμπλεκόμενο της Διοίκησης του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και της Περιφέρειας Αττικής αλλά και των αρμοδίων Υπουργείων να δώσουν άμεσα λύση.

          Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στους εργαζόμενους του Χ.Υ.Τ.Α. ΦΥΛΗΣ αλλά στο σύνολο των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων που «επισκέπτονται» τον χώρο θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα τους.

          Σε περίπτωση μη επίλυσης του προβλήματος ΑΜΕΣΑ θα αντιδράσει το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής και η επόμενη αγωνιστική κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της Ομοσπονδίας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

      Νίκος Τράκας                                                               Βασίλης Πετρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: