Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου  2016

Αριθμ. Πρωτ.: 1111


AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, την ώρα της έκτακτης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας μας έγινε γνωστή από εργαζόμενο του Δήμου Φυλής, Ανακοίνωση-Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Φυλής για πειθαρχική δίωξη εργαζόμενης του Δήμου επειδή συμμετείχε σε κινηματική εκδήλωση διεκδικώντας την απομάκρυνση του υπερκορεσμένου πλέον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής από την περιοχή.

Εν έτη 2016 εξακολουθούν κάποιοι να εφαρμόζον πρακτικές μεσαίωνα στοχοποιώντας την όποια πολιτική-κινηματική δράση  που ο καθένας επιλέγει να υπερασπιστεί, ανεξαρτήτως εάν συμφωνεί ή διαφωνεί.

Η πολιτική-συνδικαλιστική και κινηματική δράση δεν μπορεί να στοχοποιείται με πρακτικές εκφοβισμού και τρομοκράτησης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά άμεσα συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής κ. Παππού Χρήστο, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Φυλής, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά και να ανακληθεί η πειθαρχική δίωξη.

Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο, πολιτικές ενέργειες και δράσεις να κρίνονται με υποκειμενικά κριτήρια και να εντάσσονται στην πειθαρχική διαδικασία προκειμένου να επικρατήσει ο φόβος.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
  Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                                                     Βασίλης Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: