Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Είναι προφανές ότι η χωρίς άδεια πώληση καλτσών μας έφερε στο χάλι που είμαστε

Ποινική δίωξη για κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας κατά πρώην στελέχους της Εθνικής τράπεζας και νυν προϊστάμενος της διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων εταιριών στην ΤτΕ.
Με την πολιτική των θαλασσοδανείων χωρίς διασφαλίσεις εισέπραξε ποσό που αγγίζει με τους τόκους τα 800.000 ευρώ ενώ με συνεχείς καταχρηστικές παρατάσεις από το 2007 μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ στη τράπεζα.
Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι ο γενναιόδωρος αυτός δανεισμός ήταν η ανταμοιβή του για τις καλές του υπηρεσίες στην Εθνική Τράπεζα.
Η υπόθεση του δανειολήπτη τραπεζικού πήρε πλέον το δρόμο για τον ανακριτή ενώ φαίνεται να εμπλέκονται κι άλλοι στην αθρόα παροχή δανείων χωρίς κανένα έλεγχο από τους μηχανισμούς της τράπεζας. όσο για το συγκεκριμένο στέλεχος που διώκεται για απιστία κατά συρροή αλλά και για ηθική αυτουργία σε απιστία προφανώς «επιβραβεύτηκε» επιπλέον και με την με την τοποθέτησή του στην ΤτΕ.     ΠΗΓΗ


Πρόστιμο 200 ευρώ έκοψαν οι αρχές στην ενενηντάχρονη που πουλούσε τερλίκια. Ο Βικτόρ Ουγκό στο μυθιστόρημα «Οι Αθλιοι» βάζει τον επίσκοπο Μυριήλ να δηλώνει στην αστυνομία ότι ο Γιάννης Αγιάννης δεν του είχε κλέψει τα ασημένια καντηλέρια, διότι του τα είχε χαρίσει αυτός.
Ο επίσκοπος φορτώνεται μια μικρή αμαρτία και γλιτώνει την κοινωνία από μια μεγαλύτερη. Εμείς, διάγοντας ως χρονοταξιδιώτες, βρισκόμαστε πολύ πολύ πίσω στον χρόνο, πολύ πριν από την επινόηση ενός Μυριήλ. Παράλληλα όμως λύθηκε η απορία γιατί έχουμε τόσο πολλά υπουργεία. Για να έχουμε δίκαιη διανομή ανευθυνότητας.   ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: