Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΠΟΕ-ΟΤΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

 

Αθήνα, 1 Ιουλίου 2024

                                                                                         Αριθμ. Πρωτ.: 157

 

 

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Συνεδρίαση της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2024

 

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει και καταδικάζει τις απαράδεκτες, ανεπίτρεπτες ενέργειες και μεθοδεύσεις της Δημοτικής Παράταξης  «Δημοκρατική Συνεργασία για την Νίκαια και τον Ρέντη» και του επικεφαλής της κ. Κανέλλου-Άκη Τούντα, που στρέφονται κατά των εργαζομένων και των Δημοτικών Υπηρεσιών.

Είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κανέλλος-Άκης Τούντας, στο βωμό μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και του προεκλογικού του αγώνα να στοχοποιεί, να απειλεί και να συκοφαντεί μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.) και να στέλνει ως κατηγορούμενους στην Ελληνική Δικαιοσύνη Δημοτικούς Υπαλλήλους.

Τέτοιες είδους ενέργειες, πρακτικές και μεθοδεύσεις εναντίον των υπαλλήλων, φανερώνουν εμπάθεια και εκδίκηση και λειτουργούν ως τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες. Έχουν ως συνέπεια, να φοβούνται και να σκέφτονται οι εργαζόμενοι να βάλουν την υπογραφή τους σε διάφορες αποφάσεις, διαταράσσουν την ηρεμία, την ψυχική υγεία και την καθημερινότητα των εργαζομένων, αλλά και τους αναγκάζουν να δαπανήσουν μεγάλα ποσά για την νομική τους υπεράσπιση.

Οι απειλές, η τρομοκράτηση, οι συκοφαντίες και η λασπολογία εναντίον των εργαζομένων δεν θα περάσουν και δεν περιποιούν τιμή για μια «δημοκρατική παράταξη».

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Δηλώνει πώς θα τους στηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο και τους εύχεται καλή επιτυχία στον αγώνα της δικαίωσης τους.

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: