Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου από Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Παγγαίου

 Ελευθερούπολη, 26 Μαρτίου 2021

    Αριθμ. Πρωτ.:   92

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη

  

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Παγγαίου, καταγγέλλει ως απαράδεκτη και  αντεργατική τη συμπεριφορά του Δημάρχου Σερβιών Χρήστο Ελευθερίου, καθώς αυθαίρετα και εκδικητικά εκδιώκει υπάλληλους του δήμου και κυρίως τον εκλεγμένο εκπρόσωπο τους Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη, καλώντας τον σε απολογία για φερόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, χωρίς προηγουμένως να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση  (Ε.Δ.Ε.) ως όφειλε.

Ο κ. Δήμαρχος διώκει και στοχοποιεί τον Πρόεδρο των Εργαζομένων, Ιωσήφ Μιχαηλίδη γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί και να διεκδικήσει το δίκαιο των εργαζομένων, που είναι εκλεγμένος να εκπροσωπεί, όταν πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν στο στόχαστρο του Δημάρχου αναίτια και αδικαιολόγητα.

Αποκορύφωμα ήταν η  μετακίνηση του και ο υποβιβασμός του, σε νεοσύστατο γραφείο «οικονομικών θεμάτων» στην Τοπική Κοινότητα Τρανοβάλτου που απέχει 25 χιλ. από την έδρα του δήμου.

Γίνεται πλέον ολοφάνερη η προσπάθεια απαξίωσης του σαν υπάλληλο, συνδικαλιστή  και άνθρωπο καθώς και η αποκοπή του από τους συναδέλφους του, τόσο συνδικαλιστικά όσο και ανθρώπινα.

Το Σωματείο υπαλλήλων του Δήμου Παγγαίου στηρίζει απόλυτα τον Ιωσήφ Μιχαηλίδη  και το δικαίωμα του ως Πρόεδρος στου Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. νομού Κοζάνης και καλεί τον Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να σεβαστεί το θεσμό του εκλεγμένου εκπροσώπου των εργαζομένων και να ανακαλέσει την πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

 

 

 

Για το Σωματείου Υπαλλήλων  του Δήμου Παγγαίου

  ο    Πρόεδρος

Χατζηλιάδης Παύλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: