Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. : ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022.

 

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2022

                                                                                 Αριθμ. Πρωτ.: 86

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την βίαιη και δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εργαζόμενοι οι οποίοι διεκδικούσαν να μην μειωθεί ή καταργηθεί από καμιά ειδικότητα το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

Η Αστυνομία λειτούργησε θα έλεγε κανείς εγκληματικά και έστειλε στο Νοσοκομείο με παραμορφωμένο στο πρόσωπο το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Πετρούπολης Χρύσανθο Κυριαζή.

Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Αυτό της βίαιης καταστολής ειρηνικών διαδηλώσεων για αιτήματα απολύτως δίκαια. Έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθεί βία και να χτυπηθούν εργαζόμενοι που καθημερινά πασχίζουν να προστατεύσουν τους συνανθρώπους τους φροντίζοντας εν μέσω πανδημίας να είναι καθαροί οι Δήμοι, οι χώροι των σχολείων και τα γραφεία των Υπουργών.

Σε αυτούς επιτέθηκαν Αστυνομία και κυβέρνηση. Τους προειδοποιούμε για ακόμα μια φορά.

Κάτω τα χέρια από το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

Κάτω τα χέρια από τους μισθούς μας.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν στην κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους θα φοβηθούν ή θα τρομοκρατηθούν. Αντιθέτως, τέτοιες συμπεριφορές έχουν αποδείξει ότι μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο. 

  Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.ΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: