Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 17/08/2013

Τα συντονιστικά όργανα της ΕΛΜΕ ,σχολικών φυλάκων, ΟΑΕΔ, Δημοτικών Αστυνόμων, Δασκάλων, Μποδοσάκειου Νοσοκομείου καλούς όλους τους πολίτες που θέλουν να φωνάξουν, να διαμαρτυρηθούν , να τα πουν έξω από τα δόντια, να ασχοληθούν με τα σημαντικά και όχι τα ασήμαντα αφήνοντας για λίγο τον καναπέ, το καφέ τους, την τηλεόραση τους να έρθουν στην πλατεία το Σάββατο 17/8/13 και ώρα 7.30 μ.μ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ.ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ,ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΜΕ,ΔΑΣΚΑΛΩΝ,ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ,ΟΑΕΔ,ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: