Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αριστερή Ενότητα ΤΕΙ Κοζάνης (ΑΡ.ΕΝ), στηρίζει και καλεί στην Πανδυτικομακεδονική κινητοποίηση

Η Αριστερή Ενότητα ΤΕΙ Κοζάνης (ΑΡ.ΕΝ), στηρίζει και καλεί στην Πανδυτικομακεδονική κινητοποίηση στις 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και συμμετέχει στους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στα νέα μέτρα εξαθλίωσης, που εξήγγειλε η κυβέρνηση σε συνεργασία με το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο.
Στην Κοζάνη τον δρόμο του αγώνα άνοιξαν οι εργαζόμενοι του ΟΤΑ, που κάλεσαν πριν απο δυο περιπου εβδομάδες στο Κοβεντάρειο εκπροσώπους από πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες, ώστε να οργανωθεί ένας καλά συντονισμένος αγώνας, ενάντια στις βάναυσες πολιτικές των από πάνω.
 Σε αυτόν τον αγώνα όμως, είναι απαραίτητο να συμμετέχουν εκτός από εργαζόμενοι και μαθητές-φοιτητές-άνεργοι, γι αυτό τον λόγο ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία επιτροπής αγώνα, που θα καλύπτει όλα τα καταπιεσμένα κοινωνικά στρώματα.
Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή συντoνισμού είναι απαραίτητη και χρήσιμη στο να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος της Γενικής Πολιτικής Απεργίας διαρκείας, που θα μπορέσει να ανατρέψει την Κυβέρνηση και τα βάρβαρα μέτρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: