Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.



Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014
                                                                                    
                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 937


                                                                                    


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με αφορμή την παρουσία κλιμακίου της Ομοσπονδίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σειρά επισκέψεων και παρεμβάσεων για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα:

1.       Την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και συναντήσεις στους Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης (Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας-Χορτιάτη, Παύλου Μελά, Κορδελιού-Εύοσμου, Ωραιόκαστρου, Λαγκάδα και Βόλβης) προκειμένου οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν για το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας αλλά και το πλαίσιο των αιτημάτων του κλάδου.
2.       Την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στις 7.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο Νομό Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α’ 1).
3.       Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 θα πραγματοποιηθούν από συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. περιοδείες και επισκέψεις σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μαζική συμμετοχή τους στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Δ.Ε.Θ.
4.       Το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στις 6.00 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμμετέχουν στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των συνδικάτων στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά το πλαίσιο δράσης και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση περιέχονται στην απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που συνημμένα σας στέλνουμε.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: