Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η Αποχή Διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.



Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2014

                                                                               Αριθμ. Πρωτ.: 1364



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνεχίζεται η Αποχή Διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.

          Με απόφαση της Εκτελεστική Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που επικυρώθηκε σε συνέχεια της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου στη συνεδρίασή της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου 2014, από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 βρίσκεται σε εξέλιξη η Αποχή Διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. κόντρα στην αδιαλλαξία της Διοίκησής του.
          Σε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υποδιοικητή του Ο.Γ.Α.  κ. Άκη Τούντα αντί να δοθούν λύσεις ή έστω να διαφανεί η διάθεση επίλυσης των προβλημάτων, θέση της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. ήταν «πως δεν έχει γίνει καμία περικοπή της αποζημίωσης των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.» αναδεικνύοντας «χάσμα» απόψεων. Η Ομοσπονδία αφού συγκέντρωσε άμεσα τα απαραίτητα στοιχεία των αποζημιώσεων των Ανταποκριτών των ετών 2013 και  2014, απέδειξε την αλήθεια των ισχυρισμών της, αναμένοντας από τη Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να αποκαταστήσει την πραγματικότητα.
          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την αδιαλλαξία της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ανταποκριτές.
          Για αυτό, εντείνουμε, κλιμακώνουμε την αντίδρασή μας και καλούμε όλους τους Εργαζόμενους-Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. να συμμετάσχουν μαζικά στην Αποχή Διαρκείας απέναντι στην μεθόδευση της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. να καταργήσει συνολικά την αποζημίωση. Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους πώς ο  Ο.Γ.Α. είναι ο μόνος και κύριος υπαίτιος της ταλαιπωρίας τους.
          Η μαζική και αποφασιστική συμμετοχή των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. είναι η μόνη απάντηση στην αδιαφορία και αδιαλλαξία που επιδεικνύει η Διοίκησή του.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                         Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: