Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Δημόσιο: Έρχεται το ΠΔ για την αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα


Μέσω facebook έδωσε για μια ακόμη φορά την είδηση ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης για το θέμα της αναγνώρισης του χρόνου προϋπηρεσίας του ιδιωτικού τομέα στο Δημόσιο. Όπως έγραψε σε απάντηση του σε υπάλληλο που έθεσε το σχετικό ερώτημα «είναι προς έγκριση το ΠΔ….λίγες ημέρες υπομονή ακόμα..»

Να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα ο κ. Βερναρδάκης είχε προαναγγείλει ότι το σχετικό ΠΔ βρίσκεται στο ΣτΕ.

Δείτε την συνομιλία στο facebook:

ΣΑΚΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ Κύριε υπουργέ όλα αυτά με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ παλαιότερων ετών είναι πολύ θετικό αλλά το θέμα της αναγνώρισης του χρόνου προϋπηρεσίας του ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο πότε περίπου θα διευθετηθεί.Είναι αρκετά άδικο να έχεις εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα 10-15 χρόνια πάνω στο αντικείμενο που έχεις σπουδάσει και όταν διορίζεσαι στο δημόσιο να ξεκινάς από το μηδέν και να είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

17 Μαΐου στις 11:44 μ.μ.

Ευα Μαυροκεφαλιδου

Ευα Μαυροκεφαλιδου Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα!!! Περιμένουμε με αγωνία κύριε Υπουργέ το αυτονόητο, που οι προκατοχοί σας δυστυχώς έμειναν σε ψεύτικες υποσχέσεις!!! Απο εσάς περιμένουμε πράξεις γιατί αυτό βλέπουμε να κάνετε σε τόσσες άλλες αδικίες που υπήρχαν και εσείς δώσατε την πρέπουσα λύση….

Χθες στις 8:02 π.μ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης

Χριστόφορος Βερναρδάκης Είναι προς έγκριση το ΠΔ….λίγες ημέρες υπομονή ακόμα..

Πηγή:Aytodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: