Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης

Κοζάνη, 26.03.2019
                                                                                                                                  Αρ.πρ.   31

Κε Τσακιρίδη

Συνάδελφε και Πρόεδρε της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης

Πολλά μέλη των Συλλόγων μας έχουν κάνει χρήση του δικαιώματος να υποβάλλουν ένσταση κατά της αξιολόγησης  σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4369/2016.
Σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν.4369/2016, οι αξιολογούμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά της αξιολόγησης.  Οι ενστάσεις ασκούνται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη γνωστοποίηση της έκθεσης στον υπάλληλο. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην οικεία Διεύθυνση Διοικητικού η οποία τις διαβιβάζει στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης.
Η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης αποφαίνεται για τις ενστάσεις μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την περιέλευσή τους σε αυτή.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Σύλλογοί μας έχουν δεχτεί πολλές ενοχλήσεις από μέλη μας τα οποία διαμαρτύρονται διότι δεν έχουν ενημέρωση για ενστάσεις που έχουν καταθέσει στην Ειδικής Επιτροπή Αξιολόγησης στην οποία προεδρεύετε.
Αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον των μελών μας για την τύχη των ενστάσεων τους καθώς η «αξιολόγηση» του Ν. 4369/2016 αποτελεί συστατικό στοιχείο για την υπηρεσιακή εξέλιξη των εργαζομένων ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί και η «αξιολόγηση» για το έτος 2018.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνετε άμεσα τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης να συνεδριάσει και να εξετάσει τις ενστάσεις που έχουν υποβληθεί.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας

Ιωσήφ Μιχαηλίδης                                         Γιώργος Χριστοφορίδης



Πρόεδρος Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης          Πρόεδρος Εργαζομένων Δήμων Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια: