Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κα ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.





Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 215

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ρένα Δούρου έκανε τη δήλωση, «αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός», όμως, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., προτίμησε να στοχοποιήσει την ηγεσία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εμπλακεί σε έναν κομματικό «πόλεμο» εν’ όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών με αιχμή τα σκουπίδια ή άλλα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Φαίνεται όμως πώς οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν γίνει εφιάλτης στην ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. καθώς δεν επέτρεψαν στη συγκυβέρνηση να υλοποιήσει τα σχέδιά της και να εκχωρήσει τη διαχείριση των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα που πιστά υπηρετεί.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ποτέ δεν κρύφθηκε είχε και έχει συγκεκριμένη πρόταση για την ορθολογική και φιλική στο περιβάλλον και τους πολίτες Διαχείριση των Απορριμμάτων για την οποία μάχεται και αγωνίζεται σε όλα τα επίπεδα!!!
«Οι “αντιμνημονιακοί”, όπως η ηγεσία  της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια με τους “μνημονιακούς” γιατί απλώς δεν τα μαζεύουν. Είναι γνωστό όταν επί μήνες κάνουν απεργίες ή εμποδίζουν με κάθε τρόπο, μαζί με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να γίνουν οι διαγωνισμοί για να υλοποιηθεί  ο σχεδιασμός για τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό όλου του συστήματος των απορριμμάτων», σχολίασε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 
Ήταν πολλά τα λεφτά και μεγάλα τα συμφέροντα. Και τώρα που πλησιάζει η ώρα που κανείς δεν θα ασχολείται πλέον με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., γίνεται όλο και πιο μεγάλη η απογοήτευση. Δεν κατάφεραν να υπογράψουν τα συμβόλαια του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας και να επιβαρύνουν πολίτες και περιβάλλον. Όπως λέει και το σχόλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., «δεν κατάφεραν να μας κάνουν μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα».
Καλό είναι οι συντάκτες του σχολίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Εξ’ άλλου είτε «μνημονιακά» είτε «αντιμνημονιακά» οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μαζεύουν τα σκουπίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόβλημά τους είναι μόνο τα «πολιτικά σκουπίδια».
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια και δεν ντρέπονται γι’ αυτό που κάνουν. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να ντρέπονται. Αυτοί που έλαβαν «πέτσινα» πτυχία για να το παίζουν μεγάλοι και τρανοί. Και ο νοών νοείτω κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.





ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 50

10680 ΑΘΗΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                               TΗΛ. (210)3665311-12
FAX: (210)3665115
e-mail : pressoffice1@pasok.gr

 Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις  δηλώσεις της Ρ. Δούρου «αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός»:
 Στη δουλειά και την προσφορά των εργαζομένων δεν υπάρχουν διαχωρισμοί. Η κα Δούρου όμως επιμένει να τους διαχωρίζει. Οι «αντιμνημονιακοί», όπως η ηγεσία  της ΠΟΕ-ΟΤΑ, δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια με τους «μνημονιακούς» γιατί απλώς δεν τα μαζεύουν. Είναι γνωστό όταν επί μήνες κάνουν απεργίες ή εμποδίζουν με κάθε τρόπο, μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν οι διαγωνισμοί για να υλοποιηθεί  ο σχεδιασμός για τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό όλου του συστήματος των απορριμμάτων. Για να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: