Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Αντιφασιστική Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 15.02.2014 στην Πτολεμαϊδα.  Στην παρέμβαση, εκτός απο τους αναρχικούς-ές Πτολεμαϊδας, συμμετείχαν η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α,  η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, η Κ.Α.Ρ., η Δ.Ε.Α.  και άτομα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Την παρέμβαση στήρηξαν και άτομα απο την συνέλευση αντιφασιστών Κοζάνης. Ακολουθεί μια συντομή περιγραφή της παρέμβασης και ένα από τα κείμενα αυτής:


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ ΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΟΡΘΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ  
Στην προσπάθειά τους τα αποβράσματα της χ.α. να συρθούν απο τους βόθρους τους και περισσότερο τώρα που πλησιάζουν και εκλογές, κάνουν καταδρομικές επιδρομές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Θα πρέπει να το βάλουν καλά στο οποιοδήποτε μυαλό διαθέτουν οτι δε χωράνε πουθενά, αποτελούν σκουπίδια και τα σκουπίδια τα πετάμε.

Αναρτήσαμε πανό,φωνάχτηκαν συνθήματα, μοιράστηκαν κείμενα και πετάχτηκαν τρικάκια στην πλατεία της πόλης. Στη συνέχεια πραγματοποίηθηκε μίνι πορεία στα καταστήματα των κεντρικών πεζόδρομων, καταγγέλοντας την κοινωνική αποχαύνωση και την αστυνομική καταστολή, που έδειξε και σήμερα το τρομοκρατικό της πρόσωπο με την συνεχόμενη και στενή παρακολούθηση της δράσης μας.

Υ.Γ. Εκτός απο τα αντιφασιστικά τρικάκια, πετάχτηκαν και τρικάκια αλληλεγγύης για το σύντροφο αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου.

Τάσο γερά ως τη λευτεριά

Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ 

 ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

http://antifakozanis.squat.gr/2014/02/16/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BB/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: