Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Βούλτεψη για ΔΕΗ: Το 2011 δεν ήμασταν κυβέρνηση, μπορούσαμε να λέμε ότι θέλουμε

Βούλτεψη για ΔΕΗ: Το 2011 δεν ήμασταν κυβέρνηση, μπορούσαμε να λέμε ότι θέλουμε

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. Όταν ρωτήθηκε να εξηγήσει γιατί η ΝΔ το 2011 υπερασπιζόταν το δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων της ΔΕΗ, είπε ότι «η ΝΔ το 2011 δεν ήταν κυβέρνηση, οι βουλευτές μπορούσαν να λένε ότι θέλουνε»!

Η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το θέμα της ΔΕΗ, επιτέθηκε στους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ χαρακτηρίζοντάς τους «υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ». «Δεν υπάρχει θέμα ΔΕΗ» είπε «αλλά θέμα ΣΥΡΙΖΑ».

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, «οι εργαζόμενοι θα πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ότι τους χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει τα εσωκομματικά του προβλήματα και απαντώντας σε ερώτηση για την επιστράτευση είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Η Σοφία Βούλτεψη, δεν απάντησε στα ερωτήματα για το τίμημα με το οποίο θα πουληθεί η ΔΕΗ. Στο γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενο σε χώρα που απελευθερώθηκε η αγορά ενέργειας να έχουν μειωθεί οι τιμές η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τους κανόνες της ΕΕ η οποία «δεν δέχεται μονοπώλια».


http://www.topontiki.gr/article/78243/Boultepsi 

Δεν υπάρχουν σχόλια: