Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Συνέχιση της Απεργίας-Αποχής όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των Συμβουλίων και των Επιτροπών του Δημοσίου από τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 έως και την ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016


         ΑΔΕΔΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                      Αθήνα, 21 Μαρτίου 2016
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ                                                   Αριθμ. Πρωτ.: 119   
Τηλ.: 213 1616900 
Fax: 210 3246165                                                               
105 57 - ΑΘΗΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. λαμβάνοντας υπ’ όψη τις συνέπειες που επιφέρει η τυχόν ψήφιση του προσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. για το ασφαλιστικό που οι κυριότερες απ’ αυτές είναι:

1. Οι μειώσεις των κυρίων συντάξεων των σημερινών συνταξιούχων αλλά και των συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται από την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

2. Η μείωση των Επικουρικών Συντάξεων.

3. Η ενοποίηση των Ταμείων σε ένα υπέρ-Ταμείο χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό που θα πολλαπλασιάσει τα σημερινά προβλήματα των Ταμείων και θα δημιουργήσει διοικητικό χάος και οικονομικό αδιέξοδο.

4. Τέλος, βάζει τα θεμέλια για τη μετατροπή του αλληλέγγυου αναδιανεμητικού συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανταποδοτικό και μακροπρόθεσμα σε πλήρως κεφαλαιοποιητικό.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους σε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των Σωματείων και των Ομοσπονδιών.

Αποφασίζει τη συνέχιση της Απεργίας-Αποχής όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των Συμβουλίων και των Επιτροπών του Δημοσίου από τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 έως και την ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 με δυνατότητα συνέχισης με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: