Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑΑθήνα, 26 Μαρτίου 2018
                                                                                         Αριθμ. Πρωτ.: 378ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 – 9.00 το πρωί
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - ΚΤΙΡΙΟ 9


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, για μία ακόμα φορά, ένα Μέλος της Διοίκησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλείται να καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για τις μεγάλες κινητοποιήσεις του κλάδου το έτος 2011, όταν οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ύψωσαν μαζικά το ανάστημα τους στις ασκούμενες αντιλαϊκές πολιτικές και διεκδίκησαν τα δίκαια αιτήματα τους, κόντρα σε πολιτικά, επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα.
Δεν είναι τυχαίο, ότι για εκείνες τις συλλογικές κινητοποιήσεις, όλα τα Μέλη του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. -Ο.Τ.Α. έχουν ήδη βρεθεί κατηγορούμενοι με διάφορες κατηγορίες τέσσερις (4) φορές μέχρι τώρα.
Αυτή την φορά, στόχος είναι για πολλοστή φορά ο τέως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμης Μπαλασόπουλος. Η δίκη είχε προσδιοριστεί αρχικά για τον Δεκέμβριο του 2014, αναβλήθηκε τρεις (3) φορές και έρχεται να εκδικαστεί στις 28 Μαρτίου 2018. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία ακόμα δίωξη, πλήρως εντεταγμένη στο σχέδιο τρομοκράτησης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς κάποιοι τους θέλουν μονίμως υπό... απειλή και ομηρία.
Ο Θέμης Μπαλασόπουλος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στα επεισόδια της 13ης Οκτωβρίου 2011 σε βάρος του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Συμεών Δανιηλίδη, καθώς δεν… εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας αυτών, που ισχυρίζεται ο κ. Δανιηλίδης ότι του επιτέθηκαν. Αφού λοιπόν δεν εντοπίστηκαν οι φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί, έπρεπε οπωσδήποτε να κατασκευαστεί μία κατηγορία και να στοχοποιηθεί ένα πρόσωπο για παραδειγματισμό.
Και βέβαια πραγματικός στόχος δεν είναι μόνο ο πρώην Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, αφού το «σύστημα» χρησιμοποιεί τη Δικαιοσύνη για να τρομοκρατήσει και να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, καλούνται τα συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής να συμμετέχουν σε Συγκέντρωση Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης που θα γίνει στις 9.00 το πρωί, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών-Κτίριο 9-Αίθουσα 5).
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν αποδείξει πώς δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται. Θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι μέχρι να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, που εφαρμόζει και η σημερινή συγκυβέρνηση και έχει διαλύσει την Ελληνική κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: