Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κοινό κείμενο προς τους απερχόμενους και επερχόμενους δημάρχους



Οι διπλές αυτοδιοικητικές εκλογές έφεραν ανακατατάξεις στο σύνολο των δήμων της Π.Ε. Κοζάνης αλλά και στην διοίκηση της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Για εμάς, τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. , οι εκλογές έφεραν και  την αλλαγή των άμεσα πολιτικών προισταμένών μας,  των τεσσάρων Δημάρχων της περιοχής.
Ευχαριστούμε κατ’ αρχήν τους  απερχόμενους δημάρχους για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, με τις όποιες κόντρες και διαφωνίες είχαμε, καθώς θεωρούμε ότι όλοι στοχεύαμε στο κοινό καλό έχοντας διαφορετική θεώρηση πολλές φορές.
Ελπίζουμε η θητεία τους να συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο με συνέπεια και καλή πρόθεση συνεργασίας όπως μας έχουν δείξει μέχρι τώρα.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραμείνουν  πιστοί στις θέσεις που εξέφρασαν στα ερωτήματα που τους απευθύναμε δημόσια και θα αδιαφορήσουν για την εφαρμογή της αποκαλούμενης «αξιολόγησης» (N. 4250/2014) του Κυρ. Μητσοτάκη.
Ευχόμαστε επίσης στους νέους Δημάρχους καλό κουράγιο στην πενταετή θητεία τους και καλή συνεργασία. Ελπίζουμε να τους βρούμε συμμάχους στην προσπάθεια να μην απαξιωθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να μην ιδιωτικοποιηθούν οι υπηρεσίες που προσφέρει, να μην γίνει συνεργός στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και αγαθών.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμείνει το κύτταρο της δημοκρατίας, με άνοιγμα σε διαδικασίες συμμετοχής όλων των δημοτών  και σεβασμού των εργαζομένων και των όλων των πολιτών  χωρίς αποκλεισμούς.
Ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία.

Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης
Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
Σωματείο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Δ. Εορδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: