Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΙΔΑΧ

Την πλήρη πολιτική , διοικητική και οποιαδήποτε άλλη ευθύνης , ανέλαβε προσωπικά , ο νέος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, απαγορεύοντας στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να αποστείλουν στοιχεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για επανέλεγχο της μετατροπής συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου .
Ο κ. Βρεττάκος, εξέδωσε «εντέλλεσθε» προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ώστε να μην αποσταλούν τα στοιχεία των εργαζομένων του Δήμου που ζητάει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο νέος Δήμαρχος Κερατσινίου –Δραπετσώνας , που εξελέγη με την στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ , καταγγέλλει  με δήλωσή του , ότι « η υποτιθέμενη αξιολόγηση και ο προσχηματικός επανέλεγχος των συμβάσεων είναι το «όχημα» για την απελευθέρωση μαζικών απολύσεων στο δημόσιο τομέα».
Άλλωστε, επισημαίνει , «  η ίδια η κυβέρνηση εκ των προτέρων ορίζει πόσοι υπάλληλου πρέπει να κριθούν ακατάλληλοι και έχει βάλει ως στόχο για το 2014 25.000 διαθεσιμότητες και 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων».
Και τονίζει « δεν θα υπακούσουμε σε μία πολιτική που σκοπεύει να στείλει χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργίας και ταυτόχρονα να διαλύσει τις δομές των δήμων και να τις παραδώσει στο ιδιωτικό κεφάλαιο».
http://newsta.gr/dimos/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%83/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: