Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

πρόσκληση αφορά σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται δε σε συνδικαλιστικά στελέχη μέλη Ομοσπονδιών, Δ.Σ. των Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και Δ.Σ. Πρωτοβαθμίων Συλλόγων του Νομού Κοζάνης.



Η παρούσα πρόσκληση αφορά σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα (η υλοποίηση του οποίου αποφασίστηκε με την υπ΄ αριθ. 5 απόφαση της 38ης/31-10-2014 Συνεδρίασης του Προεδρείου του Κοινωνικού Πολύκεντρου) στις «Βασικές Δεξιότητες στη Χρήση ΤΠΕ», απευθύνεται δε σε συνδικαλιστικά στελέχη μέλη Ομοσπονδιών, Δ.Σ. των Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και Δ.Σ. Πρωτοβαθμίων Συλλόγων του Νομού Κοζάνης.
Θεματικές ενότητες
Βασικές Έννοιες Πληροφορικής – Χρήση Η/Υ & Διαχείριση Αρχείων.
Επεξεργασία κειμένου
Υπολογιστικά Φύλλα
Παρουσιάσεις
Πληροφορίες και Επικοινωνίες
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Κοζάνη, με την προϋπόθεση συμπλήρωσης του απαιτουμένου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής (15 άτομα ανά πρόγραμμα) και τη διασφάλιση εκ μέρους των Ν.Τ. αίθουσας πληροφορικής.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται το απόγευμα δύο εργασίμων ημερών της εβδομάδος με βάση τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων και κάθε μάθημα θα διαρκεί τρεις διδακτικές ώρες.
Έναρξη: Τα προγράμματα εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν το 2o δεκαήμερο Νοεμβρίου 2014.
Σημείωση: Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την Κεντρική Επιτροπή Πιστοποίησης  του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης
Ο Πρόεδρος . . Ο Γεν. Γραμματέας
.
Ντέντης Δημήτριος . . Γαλογαύρος Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: