Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 - ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2015

   Αριθμ. Πρωτ.: 22




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 - ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πολλές φορές κατά την περίοδο των μνημονιακών πολιτικών η εφαρμογή τους συνοδεύονταν από ενέργειες τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων.

Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25η Ιανουαρίου 2015, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παραπέμπεται σε δίκη (για μια ακόμη φορά) με την κατηγορία της «διατάραξης οικιακής ειρήνης» για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου τον Μάρτιο του 2010 την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου και της περικοπής των αποδοχών των εργαζομένων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. του 2010 καλείται να δικαστεί από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Κτίριο 8-Αίθουσα 1) στις 9.00 το πρωί, την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, γιατί «παράνομα εισήλθαν… και διατάραξαν την ομαλή διεξαγωγή της υπηρεσίας» στον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής στις 6 και 7 Μαρτίου 2010.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 αποφάσισε την προκήρυξη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από το κτίριο 8 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 10.00 το πρωί όπου θα διεξαχθεί η δίκη.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Όπως και στο παρελθόν συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους προειδοποιώντας πως η «φάμπρικα» ποινικών διώξεων που συνεχίζεται δεν θα κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την αγωνιστικότητά τους!!!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                             Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: