Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ !

Η καταγγελία του Σάκη Παπαδόπουλου:
Το σύστημα, δεν ξεχνά ποτέ. Εκδικείται και τιμωρεί.
Πριν μερικές εβδομάδες, είχα αναρτήσει με χαρά, τμήμα της αίτησης μου για την επαναφορά μου σε τεχνική εταιρεία του Δημοσίου, από την οποία είχα απομακρυνθεί μαζί με 56 ακόμη συναδέλφους μου (σε σύνολο 160), τον Δεκέμβρη του 2011 με το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας – απόλυσης, βασιζόμενος στον νόμο Κατρούγκαλου (4325/2015).
Προχθές το ΔΣ της εταιρείας συνεδρίασε και αποφάσισε να υλοποιήσει τον νόμο Κατρούγκαλου και να επαναφέρει όλους τους έφεδρους στις θέσεις τους.
Όλους;
Όχι όλους.
Όλους εκτός από εμένα…
Εδώ θα πρέπει να αναφέρω, ότι δύο περίπου μήνες μετά την τοποθέτηση μας στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας – απόλυσης τον Δεκέμβρη του ’11, με Κοινή Υπουργική Απόφαση εξαιρέθηκαν, από αυτήν 27 συνάδελφοι και συναδέλφισσες με κριτήρια που ποτέ εγώ δεν κατενόησα.
Μεταξύ των 27 «τυχερών», ήταν και το δικό μου όνομα.
Ως πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην εταιρεία τότε, αρνήθηκα να επιστρέψω στην δουλειά μου, μέχρι να επαναπροσληφθούν ΟΛΟΙ οι έφεδροι και κατήγγειλα το Υπουργείο και την Διοίκηση της εταιρείας για επιλεκτική συμπεριφορά, αφού ήταν δεδομένο ότι ΟΛΟΙ (και οι 57) ήμασταν χρήσιμοι και αναγκαίοι στην απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας.
Εγώ, λένε, ότι αφού είχα εξαιρεθεί από την, εφεδρεία με την ΚΥΑ του Φλεβάρη του ’12, έθεσα μόνος μου τον εαυτό μου εκτός εταιρείας (!) και έτσι δεν μπορώ να επωφεληθώ από τον νόμο Κατρούγκαλου.
ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: