Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Έκαναν το λάθος και κάλεσαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο δελτίο του Mega

Έκαναν το λάθος και κάλεσαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο δελτίο του Mega χθες και τρεις δημοσιογράφοι, Πρετεντέρης, Σαράφογλου και Ευαγγελάτος, στάθηκαν απέναντί της. Και όλοι είχαμε την αίσθηση όχι μιας συνέντευξης αλλά μιας μεταξύ τους μάχης
Ποιος κέρδισε; Δεν ξέρω, ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη για τον νικητή. Σίγουρα ωστόσο η Ζωή τούς είπε κατά πρόσωπο ορισμένα πράγματα τα οποία, καλώς ή κακώς, πιστεύει πολύ κόσμος εκεί έξω.
Επιλέξαμε 10 ατάκες (και θα μπορούσαμε να σας βρούμε άλλες 10 εύκολα) από τη χθεσινή τιτανομαχία:
1) Να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και όχι παραμύθια σαν αυτά που ακούει συνήθως από το δελτίο σας. Κύριε Πρετεντέρη, ακούσατε για παραμύθια και βλέπω μυγιαστήκατε;

2) Εσείς ομολογήσατε, κύριε Πρετεντέρη, πως λέγατε ψέματα στους πολίτες για να εξυπηρετήσετε την κυβέρνηση Παπανδρέου.

3) Στα ψέματα είστε ειδικοί στο Mega και στο δελτίο ειδήσεων είστε ειδικοί και στην προπαγάνδα.

4) Στο Mega κάνετε αντιπολίτευση εκεί που νομίζετε πως η mediaκή προπαγάνδα κινδυνεύει.

5) Λίγο αυτοκριτική, κυρία Σαράφογλου, για το παραμύθι που εκστομίσατε πως όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι υπέρ του ΝΑΙ.

6) Η ολιγαρχία πέντε συγκεκριμένων νέμεται το τηλεοπτικό σήμα και τις δημόσιες συχνότητες.

7) Η λάσπη είναι ειδικότητά σας, κυρία Σαράφογλου.

8) Για τον κύριο Πρετεντέρη δεν αποδέχομαι τον όρο δημοσιογράφος, είναι υπάλληλος. Και έχει αποδείξει πως είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του.

9) Η πρώτη σας ερώτηση, κυρία Σαράφογλου, περιείχε 15 ψέματα.

10) Η κοινωνία έχει αποφανθεί για σας, κύριε Πρετεντέρη, για τον βίο και την πολιτεία σας και αυτά που υπηρετείτε. Οι απόψεις σας είναι προς την κατεύθυνση παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού, της κατατρομοκράτησης και της εξαπάτησής του. Αναλάβατε την προπαγάνδα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: