Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Δήμαρχος βγάζει τον ιδιώτη από τα απορρίμματα - Επαναφέρει εργαζομένους του

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Ωρωπού, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος «και λαμβάνοντας υπόψη τις εορταστικές ημέρες που έρχονται», η αποκομιδή των απορριμμάτων συνεχίζεται από τον ιδιώτη ανάδοχο μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου και η αποκομιδή επιστρέφει στους υπαλλήλους Καθαριότητας του Δήμου.
«Από το νέο έτος, η αποκομιδή θα γίνεται από την Υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου, με την βοήθεια του δωρητή κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου ο οποίος επισκευάζει τον εγκαταλειμμένο δημοτικό στόλο.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια, το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκλησή μας για βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη περίοδό μας, δείχνοντας ότι από τη θέση που κατέχει, υπηρετεί πάντα και μόνο το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.
Τέλος, θέλω να διαψεύσω κάθε δημοσίευμα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και κάθε φημολογία, περί επιστροφής ή αλλαγής εργολάβου στην αποκομιδή απορριμμάτων, ως ανυπόστατη, απαράδεκτη και κακόβουλη, η οποία εξυπηρετεί την παραπλάνηση και εξ αυτής πολιτικά μικροσυμφέροντα τα οποία στρέφονται εναντίον της προόδου του τόπου μας», ολοκληρώνει ο κ. Γιώργος Απ. Γιασημάκης.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: