Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Σχολικοί φύλακες; έλα; μωρέ βάλε σεκιούριτυ

"Ο δήμαρχος είχε αναθέσει τη φύλαξη του Λυκείου στις Θεσπιές Βοιωτίας, σε μια εταιρεία σεκιούριτι, ιδιοκτησίας του νεκρού 66χρονου. Ομως έληξε η σύμβαση και αποφασίστηκε να απογραφεί νέα σύμβαση με την άλλη (ανταγωνίστρια) εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος τη φύλαξη του Λυκείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιδιοκτήτες, που είναι εξαδέλφια, παλιά είχαν κοινή εταιρεία σεκιούριτι.
Ωστόσο στην πορεία «τα έσπασαν» έκαναν δύο χωριστές εταιρείες. Η φονική αφορμή δόθηκε με το συγκεκριμένο έργο. Μετά την λήξη της σύμβασης με την μία εταιρεία και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την άλλη, ο δήμαρχος Θεσπιών Βοιωτίας, έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, η οποία ανέγραφε ποια εταιρεία security προστάτευε το εν λόγω σχολικό ίδρυμα.
Ωστόσο, τα αίματα άναψαν έξω από το σχολείο, όταν πήγαν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος τη σύλληψη. Ετσι σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που κατά πληροφορίες ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας η οποία έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο και να τραυματιστεί ο ανιψιός τους. Κατά πληροφορίες από την αστυνομία, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της άλλης εταιρείας, ενώ τραυματίστηκε ο γιος του."

Δεν υπάρχουν σχόλια: