Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αθήνα, 19 Μαΐου 2020

                                                                                       Αριθμ. Πρωτ.: 265





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καταγγέλλει την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, κας Μαρίας Γαλαζούλα απέναντι στη συνάδελφο και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρίας Καραμπέτσου.
Σύμφωνα με την πολυσέλιδη Αναφορά-Καταγγελία της εργαζόμενης και τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Αττικής που σε συνεδρίασή του αποφάσισε να παρέμβει στην Διοίκηση του Δήμου υπέρ της συναδέλφου, που κοινοποιήθηκαν στην Ομοσπονδία, η Γενική Γραμματέας του Δήμου προβαίνει κατ’ επανάληψη σε ενέργειες που απαξιώνουν την υπηρεσιακή αλλά και προσωπική αξιοπρέπεια της συναδέλφου με καθημερινές «επιθέσεις» ασκώντας λεκτική βία και ψυχολογικό πόλεμο.
Είναι «Ηλίου φαεινότερο» ότι η κα Μαρία Γαλαζούλα, εκθέτει με τις ενέργειές της την Διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνολικά αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά! Η αφορμή για την υπηρεσιακά απρεπή συμπεριφορά της εναντίον της συναδέλφου Μαρίας Καραμπέτσου, ήταν η άρνηση της εργαζόμενης να πράξει κάτι παράνομο, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να πράξει το αντίθετο.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κα Μαρία Γαλαζούλα, να ανακαλέσει και να σταματήσει άμεσα κάθε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο της συναδέλφου Μαρία Καραμπέτσου όπως και σε κάθε άλλο εργαζόμενο του Δήμου.
Ταυτόχρονα καλεί τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Νικόλαο Μπάμπαλο, να παρέμβει άμεσα και να εγκαλέσει στη τάξη την Γενική Γραμματέα του Δήμου.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
 Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                                                     Βασίλης Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: