Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ

      
                 Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2013 
                          Αριθμ. Πρωτ.: 1133

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
                                                   
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με αφορμή τα γεγονότα σχετικά με την «μικρή Μαρία των Ρομά» διαπιστώνει ότι αποκρύπτεται η πραγματικότητα και η αλήθεια τόσο από τους εμπλεκόμενους Δημάρχους όσο και από τα Μ.Μ.Ε.
Στόχος τους, να μεταφέρουν τις ευθύνες τους στους εργαζόμενους κατηγορώντας τους μάλιστα για «σύσταση κυκλώματος».
Αντί να εντοπίσουν τις ατέλειες του νομοθετικού πλαισίου, αντί να λάβουν όλα τα μέτρα για την ολοκλήρωση του Εθνικού Δημοτολογίου και του Εθνικού Ληξιαρχείου, αντί να μετρήσουν τις επιπτώσεις των απολύσεων στην ψηφιοποίηση των αρχείων για τους στόχους των πολιτικών σχεδιασμών τους, βρίσκουν πάλι το «εύκολο θύμα», τους εργαζόμενους και τους μεταθέτουν τις ευθύνες πριν ακόμα ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε έρευνα. Δυστυχώς πάντα το ψέμα έχει «κοντά ποδάρια»!!!
Με το αριθμ. πρωτ.: Φ131360/οικ.28227/24-10-2013 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών-Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης-Διεύθυνση Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης, απαντώντας σε ερώτημα του Δήμου Αθηναίων, επιβεβαιώνει ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου ανταποκρίνονται σε όσα προβλέπουν οι σχετικές νομοθετικές διατάξεις.
Μετά και από αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά τόσο από τον Δήμαρχο Αθηναίων όσο και από τα Μ.Μ.Ε. που πρόθυμα «μιλούσαν για κυκλώματα» να αποκαταστήσουν την αξιοπρέπεια των συναδέλφων. Σε διαφορετική περίπτωση ρίχνουν και αυτά νερό στο μύλο της κυβέρνησης αλλά και μερίδας των αιρετών για την συκοφάντηση και απαξίωση των εργαζομένων και των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: