Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αν ο υπουργός είναι γνώστης.....

......και λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης "εμείς κάναμε μεγάλες προσπάθειες να λύσουμε το θέμα με τις ουρές του ΙΚΑ μέσω διασύνδεσης και να γίνονται όλα αυτά από τα ΚΕΠ" (τώρα γιατί δεν το κατάφεραν ε οι δημόσιοι υπάλληλοι θα φταίνει....). Του επισημαίνει ο δημοσιογράφος ότι στο ΙΚΑ Καλλιθέας (εξυπηρετεί Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο, μιλάμε για πάνω από τον πληθυσμό της Δυτικής Μακεδονίας ολόκληρης) εργάζονται στο γκισέ 2 άνθρωποι λόγω αποχωρήσεων/  διαθεσιμότητας/ πρόωρης συνταξιοδότησης, όλα τα αφαλιστικά ταμεία είναι έχουν έλλειψη προσωπικού (μέχρι και ο διοικητής του ΙΚΑ, γνωστός και μη εξαιρετέος Ροβέρτος Σπυρόπουλος το διαλαλεί)  και τα ΚΕΠ είναι επίσης υποστελεχωμένα. Συνεχίζει το βιολί του ο αδελφός Ντόρας-υιός Κωνσταντίνου "τα ΚΕΠ μπλα μπλα μπλα" λες και αυτή η ουρά δεν θα μεταφερθεί απλά στα ΚΕΠ!.
Είναι φυσικό να μην καταλαβαίνει ο υπουργός και υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ και πιθανότατα υποψήφιος μελλοντικός πρωθυπουργός.
Έχετε την εντύπωση ότι έχει στηθεί ποτέ σε ουρά να εξυπηρετηθεί? Έχετε την εντύπωση ότι πήγε ποτέ να βγάλει ένα δικαιολογητικό που να τον αφορά?
Μ ιλάμε για τον άνθρωπο που καμαρώνει για τις ανώτατου επιπέδου (ιδιωτικές πάντα) σπουδές του αλλά  καθιέρωσε τον πρωτοφανή τρόπο αξιολόγησης με προγεγραμμένα ποσοστά "καλών", "μέτριων" και άριστων" που δεν εφαρμόζεται ΠΟΥΘΕΝΑ στον πλανήτη! Και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί αξιολόγηση των αξιολογητών λες και αυτοί είναι εκ προοιμίου άριστοι χωρίς να έχουν αξιολογηθεί -επί ουσιαστικής βάσης-ποτέ!

υγ για να μην ξεχνάμε: Μιλάμε για τον άνθρωπο που "ξέχασε " να πληρώσει τον εξοπλισμό του γραφείου του στη Siemens και η Siemens "ξέχασε" να τον ενημερώσει για το χρέος του. Καθημερινά πράγματα. Πόσες φορές εμάς όλους δεν "ξέχασε" να μας ενημερώσει ο "Κωτσόβολος" πχ για μια δόση που δεν πληρώσαμε?

                                                                                                                        Ιωσήφ Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: