Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ Κ.Ε.Π. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.



Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2015
                                                                                   Αριθμ. Πρωτ.: 75
                                                                     





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ Κ.Ε.Π. – ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά τα Μέλη της προκειμένου να συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ των Κ.Ε.Π. την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.

Η κάλυψη δίνεται προκειμένου να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση το σύνολο των εργαζομένων στα Κ.Ε.Π. χωρίς όμως η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να συμφωνεί με το σύνολο των αιτημάτων που προβάλει η Ομοσπονδία (Π.Ο.Σ.Ε.-Κ.Ε.Π.).

Την κρίσιμη αυτή περίοδο που η συγκυβέρνηση με την πρόταση-σχέδιο προετοιμάζει την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης η αντιπαράθεσή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανατροπή του σχεδιασμού της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την Π.Ο.Σ.Ε.-Κ.Ε.Π. και τα Μέλη της να συσπειρωθούν γύρω από το σύνολο των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απόκρουση των ιδιωτικοποιήσεων βασικών τομέων, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών αλλά και να μπει ένα τέλος στην αυθαίρετη και χωρίς προγραμματισμό μεταφορά αρμοδιοτήτων στις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
 Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας


Νίκος Τράκας                                                                    Βασίλης Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: