Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Για τους εργαζόμένους της επιχείρησης super market Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της επιχείρησης super market Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης  στέκεται στο πλευρό των Σωματείου εργαζομένων και καταδικάζει την παρελκυστική τακτική της επιχείρησης super market Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ.
Δεν πάει άλλο με την κοροϊδία της επιχείρησης σε βάρος των εργαζομένων, τώρα ούτε στα ραντεβού που ζητούν οι ίδιοι δεν μπορούν να είναι συνεπείς.
Οι εργαζόμενοι τους έδωσαν την πίστωση χρόνου που απαιτούνταν για την διαμόρφωση μιας σοβαρής πρότασης αποπληρωμής των μισθών και θα μπορούσε να γίνει μια συμφωνία στα πλαίσια του διαλόγου.
Φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει ο διάλογος ούτε οι σχέσεις ειλικρίνειας και η επίλυση των προβλημάτων ή έχουν άλλους σκοπούς.
Σε κάθε περίπτωση θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των εργοδοτικών αυθαιρεσιών είτε κινηματικά είτε δικαστικά, γιατί οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο, δεν αντέχουν να δουλεύουν και να μην αμείβονται.
Απαιτούμε την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και βέβαια οτιδήποτε και εάν προκύψει από δω και πέρα υπεύθυνοι θα είναι οι ίδιοι που αθέτησαν τις υποσχέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: