Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Απορία δημοσιογράφου: Ο Στουρνάρας τελικά είναι ήρωας ή αλήτης;

VIDEO και πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο της τραγικής εμφάνισης Στουρνάρα στο Bloomberg το οποίο παράλληλα έδειχνε πίνακες εκτροχιασμού των ομολόγων.
 Είχε τρελό γέλιο η πρόσφατη συνέντευξη Στουρνάρα στο Bloomberg. Προσπαθούσε
να εξηγήσει ότι δεν ανησυχεί  για το δημοσιονομικό κενό, τις εκλογές στην Γερμανία, τις αποκρατικοποιήσεις, μέχρι που υπεραμύνθηκε της ισχνής κυβερνητικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, χαρακτηρίζοντάς την «άνετη».

Κάπου έκει η δημοσιογράφος του Bloomberg Francine Lacqua δεν άντεξε άλλο και του είπε, μα καλά  αν δεν σας ανησυχούν όλα αυτά, ε, τι είναι πια αυτό που σας ανησυχεί;;


Κάθιδρος ο Στουρνάρας και ξεχνώντας τον σωστό τονισμό της Αγγλικής, άρχιζε να ψελλίζει διάφορα…


Έχει γούστο γιατί όση ώρα ο Στουρνάρας έλεγε ότι πάμε καλά, το Bloomberg έδειχνε παράλληλα δείκτες και πίνακες που έδειχναν το ακριβώς αντίθετο.


Να θυμίσουμε εδώ ότι το νεοφιλελεύθερο Bloomberg είχε δημοσιεύσει πρόσφατα άρθρο που ανέφερε ότι  «καμία άλλη χώρα δεν έχει γνωρίσει τέτοια καταστροφή σε καιρό ειρήνης, ότι οι οι Έλληνες είναι πλέον οι πιο ευέλικτοι εργαζόμενοι της Ευρώπης», ενώ ο Στουρνάρας έχει «αποκαθηλωθεί» ξανά και από Βρετανό οικονομολόγο στην αρχή του έτους.


Ακόμη να θυμίσουμε ότι ο Γιάνης Στουρνάρας όταν ήταν στο ΙΟΒΕ είχε κάνει την φοβερή δήλωση- εκτίμηση ότι η κρίση τελειώνει το 2009 (!), ενώ σαν υπουργός δήλωσε στην Καναδική Globe and Mail οτι η περιβόητη ανάπτυξη θα είναι αδύναμη και με ανεργία.

Κάτι που έκανε τον Καναδό δημοσιογράφο να διερωτηθεί στο τέλος του, εξαιρετικού άρθρου, αν ο Στουρνάρας τελικά είναι ήρωας ή αλήτης...


Δείτε το βίντεο μετά το 5:30 πατώντας το παρακάτω λίνκ, διαβάστε το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο και θαυμάστε τον Υπουργό Οικονομικών της μνημονιακής Ελλάδας…


 http://www.bloomberg.com/video/stournaras-says-more-austerity-is-not-solution-gcpbrq7sSmapsiKC5XOipA.html


Πηγή: http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/08/video-bloomberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: