Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ε. Βενιζέλος:"Τον Παπαδήμο τον επέβαλαν επιχειρηματίες, ΜΜΕ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ" . Και εμείς πέφτουμε από τα σύννεφα!


Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Ε. Βενιζέλου πριν από λίγο σε συνέντευξη του στον Αντ1 ότι τον Παπαδήμο τον επέβαλαν ως πρωθυπουργό τα ΜΜΕ, οι επιχειρηματίες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 
Κατά τα λοιπά χαρακτήρισε «εθνικό καθήκον να «σκοτώσουμε το δημοψήφισμα για το ευρώ», μερικές ημέρες πριν το αποκηρύξει το είχε χαρακτηρίσει «εθνικά λυτρωτικό». Όπως διευκρίνισε αυτό που είπε, ήταν ότι «είναι εθνικά λυτρωτικό όλο το σχήμα όπως διαμορφώνεται». 
Υπεραμύνθηκε δε της τότε απόφασής του, λέγοντας ότι αν δεν είχε κάνει εκείνη τη δήλωση, στις 5 το πρωί, «στις 9 το πρωί δεν θα υπήρχε εθνική οικονομία». Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, είπε ότι δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το μνημόνιο και ότι με την επιλογή αυτή, η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ και γλίτωσε το 75%. Αν δεν γινόταν αυτό, πρόσθεσε, θα χάναμε το 75% και θα γλιτώναμε μόνο το 25%. Επιβεβαίωσε ακόμη ότι η χώρα απειλούνταν με έξοδο από το ευρώ. Επανέλαβε επίσης ότι Ο θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την επόμενη των εκλογών, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα το κάνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ανέφερε επίσης ότι έχει «μια σειρά πράγματα» στο μυαλό του για να θέσει στον κ. Παπούλια, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα.
Πηγή: www.lifo.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Μιλάμε για τον Παπαδήμο που τα γκάλοπ που δημοσιεύονταν σε Εθνος, Νέα, Καθημερινή και εναμεταδίδονταν από τα εγκυρα μμε , του έδιναν αποδοχή από τον κόσμο το "πινοσετικό" 85%?!!!!! 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο άνθρωπος που ΟΜΟΛΟΓΕΙ ένα πολιτικό πραξικόπημα όχι μόνο είναι ελεύθερος αλλά είναι αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης!

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Ε. Βενιζέλου πριν από λίγο σε συνέντευξη του στον Αντ1 ότι τον Παπαδήμο τον επέβαλαν ως πρωθυπουργό τα ΜΜΕ, οι επιχειρηματίες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Κατά τα λοιπά χαρακτήρισε «εθνικό καθήκον να «σκοτώσουμε το δημοψήφισμα για το ευρώ», μερικές ημέρες πριν το αποκηρύξει το είχε χαρακτηρίσει «εθνικά λυτρωτικό». Όπως διευκρίνισε αυτό που είπε, ήταν ότι «είναι εθνικά λυτρωτικό όλο το σχήμα όπως διαμορφώνεται». Υπεραμύνθηκε δε της τότε απόφασής του, λέγοντας ότι αν δεν είχε κάνει εκείνη τη δήλωση, στις 5 το πρωί, «στις 9 το πρωί δεν θα υπήρχε εθνική οικονομία». Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, είπε ότι δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το μνημόνιο και ότι με την επιλογή αυτή, η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ και γλίτωσε το 75%. Αν δεν γινόταν αυτό, πρόσθεσε, θα χάναμε το 75% και θα γλιτώναμε μόνο το 25%. Επιβεβαίωσε ακόμη ότι η χώρα απειλούνταν με έξοδο από το ευρώ. Επανέλαβε επίσης ότι Ο θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την επόμενη των εκλογών, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα το κάνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ανέφερε επίσης ότι έχει «μια σειρά πράγματα» στο μυαλό του για να θέσει στον κ. Παπούλια, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: