Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καταδικάζει την αποτρόπαια -εγκληματική πράξη πολίτη σε βάρος εργαζομένων της ΔΟΥ Κοζάνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  16/7/2020 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καταδικάζει την αποτρόπαια -εγκληματική πράξη πολίτη  σε βάρος εργαζομένων της ΔΟΥ Κοζάνης κατά  την ώρα της εργασίας τους, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται ολόψυχα τη γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους.
Το συμβάν αυτό αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη «γύμνια» της πολιτείας σε μείζονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου, με σκοπό  τη διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων και τη βελτίωση των συνθηκών της εργασίας τους .
Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση των υπηρεσιακών παραγόντων και των αρμοδίων υπουργείων, προκειμένου να λάβουν μέτρα για  να προληφθούν τέτοια περιστατικά.     
                   Από την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

Σημ.: Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να σημειώσουμε την συνεχιζόμενη στοχοποίηση των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων από σημαντική μερίδα πολιτικών ( εκ των οποίων αρκετοί νυν κυβερνώντες ) και από μέρος των μ.μ.ε. που απλά αναπαράγουν απόψεις πολιτικών και επιχειρηματιών εργοδοτών τους.   Όσο αναπαράγονται αβάσιμα, ανυπόστατα, ολοκληρωτικής έμπνευσης κλισέ τύπου "οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι που αμείβονται πλουσιοπάροχα και ταλαιπωρούν τον κόσμο" τα κρούσματα επιθέσεων δεν θα μας εκπλήσσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: