Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Καμία προστασία Α' κατοικίας από 1η Ιουνίου

Καμία προστασία της πρώτης κατοικίας από 1η Ιουνίου. Το 2014 είχαμε συνδιοργανώσει την εκδήλωσηΤο Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Κοζάνης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση/συζήτηση με θέμα: «Πλειστηριασμοί – Κατασχέσεις κατοικιών και λοιπά αναγκαστικά μέτρα είσπραξης», όπου θ’ αναπτυχθούν αναλυτικά οι τρόποι διαχείρισης κόκκινων δανείων από τη μεριά των τραπεζών, το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο που αφορά πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας, οι δυνατότητες του πολίτη να αμυνθεί στο δικαστήριο και οι εμπειρίες και οι δράσεις αντιμετώπισης των πλειστηριασμών από τα εργατικά/κοινωνικά κινήματα.
Το πάνελ των εισηγητών θα αποτελείται από τον κ. Εμμ. Καρακάση, πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, πρώην διευθυντή τράπεζας, τον κ. Γ. Θεοφύλακτο, πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας, δικηγόρο, την κ. Κ. Ρουσσουνέλου, δικηγόρο Αθηνών με εμπειρία σε θέματα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και κατασχέσεων και τα μέλη της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις και προβληματισμούς.
Η ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ,  στο Κοβεντάρειο (αίθουσα 1ου ορόφου), στην Κοζάνη. 

Η εκδήλωση συγκέντρωσε περίπου 80 άτομα. Την άλλη ημέρα υπήρχε συγκέντρωση της κίνησης του Σώρρα σε αίθουσα στο εκθεσιακό κέντρο Κοίλων όπου συγκεντρώθηκαν 200 άτομα.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: