Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



                                                                                      
                                          Αθήνα, 17 Μαΐου 2013
                                Αριθμ. Πρωτ.: 468


                               Προς:
                               Συλλόγους-Μέλη
                               της  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.



 Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με απόφασή του την ΠΕΜΠΤΗ  18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και μετά από εισήγηση της Γραμματείας της Δημοτικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ειδικότερα κατηγορίες εργαζομένων του κλάδου, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΗΜΕΡΙΔΑΣ με θέμα:

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Στην υπηρεσία των πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής ή μηχανισμός καταστολής;».


Σκοπός της Ημερίδας είναι η συζήτηση για την επανεξέταση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας, να ξεκαθαριστεί η θέση της Ομοσπονδίας και να ιεραρχηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζομένων.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 στις 10.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL» ( Μιχ. Βόδα 4-6 – Αθήνα – Τηλ.: 210 8200700), όπου θα προσκληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κ.Ε.Δ.Ε.
Δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα έχουν τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Δημοτικών Αστυνομικών, τα μέλη των Δ.Σ. που είναι Δημοτικοί Αστυνομικοί καθώς και Δημοτικοί Αστυνομικοί που θα προταθούν από τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που είναι μέλη.
Για την επιτυχία αυτής της ΗΜΕΡΙΔΑΣ θεωρούμε αναγκαία την ενεργοποίηση του Συλλόγου σας με την αποστολή ΑΜΕΣΑ συμπληρωμένου του ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, που συνημμένα σας στέλνουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

       Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                             Γιάννης  Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: