Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η Αντιδήμαρχος Λέσβου Αναστασία Αντωνέλλη δεν στέλνει τα στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών…


antoneli lesvosnewsΕπιστολή της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, Αναστασίας Αντωνέλλη στο Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, με θέμα την άρνηση αποστολής στοιχείων του Ν.Π.Δ.Δ. στο Υπουργείο Εσωτερικών.
ΠΡΟΣ: τον κ. Βουνάτσο Φ. Δημήτρη- Δήμαρχο Λέσβου,
 ΘΕΜΑ: Άρνηση αποστολής στοιχείων του ΝΠ.Δ.Δ στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Το Υπουργείο Εσωτερικών με το υπ’ αριθ.πρωτ 19830 της 20/5/2013 έγγραφό του, το οποίο μας κοινοποιήθηκε, ζητά μεταξύ άλλων να αποστείλουμε αναλυτική κατάσταση του προσωπικού που υπηρετεί στο Ν.Π.Δ.Δ μας, καθώς επίσης και το ποσό της επιχορήγησης που λαμβάνουμε από τον Δήμο.
Με το παρόν έγγραφό μου, έχοντας πλήρη επίγνωση της πράξης μου και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη, σας ενημερώνω ότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποστείλω τα στοιχεία αυτά.
Και εξηγώ γιατί:
Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι οι κύριοι αυτοί, έχουν ως στόχο την κατάργηση των Νομικών Προσώπων των Δήμων, προκειμένου να τους βγουν οι μαθηματικές τους αλχημείες, που αφορούν τόσο το οικονομικό τους επιτελείο, όσο και τις προσκυνημένες  δεσμεύσεις τους στην Τρόϊκα περί περιορισμού των Δημοσίων υπαλλήλων.
Ως εκ τούτου :
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να γίνω ο νεκροθάφτης του Ν.Π.Δ.Δ  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ,
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να γίνω ο νεκροθάφτης 35 κοινωνικών δομών στην Λέσβο,
ΑΡΝΟΥΜΑΙ  να γίνω ο νεκροθάφτης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, που με τόσο κόπο και τόσο μεράκι καταφέραμε να ανασυγκροτήσουμε, μετά την διάλυση που έφερε ο Καλλικράτης και παρά την φτώχεια και τις ελλείψεις προσωπικού, χιλιάδες συνδημότες μας να βρίσκουν καταφύγιο στις δομές μας, αφού το Κράτος τους έχει εγκαταλείψει.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να γίνω ο νεκροθάφτης της εξυπηρέτησης της ανάγκης των 8.000 ωφελούμενων του Ν.Π.Δ.Δ μας,
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να γίνω ο νεκροθάφτης μιας μεγάλης μερίδας εργαζομένων, οι οποίοι θα πεταχτούν στο δρόμο,
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να παραβώ τον όρκο που έδωσα για την υπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος,
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να θυσιάσω την ανθρωπιά μου στο βωμό των σχεδίων των κατακτητών.
Αντίθετα προτείνω:
Εσείς  να εισηγηθείτε στην ΚΕΔΕ, ΟΛΟΙ οι Δήμοι να ΑΡΝΗΘΟΥΝ, την αποστολή αυτών των στοιχείων που θα οδηγήσουν στον θάνατο όλων των κοινωνικών παροχών των Δήμων, στην απόλυση των εργαζομένων και στην εγκατάλειψη των πολιτών στο έλεος του Θεού.
Κύριε Δήμαρχε, σίγουρη ότι κατανοείται απόλυτα την θέση και πράξη μου, ζητώ την Τετάρτη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, εσείς πρώτος, να βροντοφωνάξετε  για άλλη μια φορά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ελπίζοντας πως τούτη την φορά η ΚΕΔΕ και όσοι την αποτελούν θα βάλουν πιο πάνω απ’ το συμφέρον των κομμάτων τους, το συμφέρον των πολιτών.
Απόλυτα πεπεισμένη ότι θα πράξετε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σώσουμε ότι απόμεινε στην Τοπική Κοινωνία από την λαίλαπα των εγχώριων και εισαγόμενων τροϊκανών κατακτητών, προτείνω με εντολή δική σας, κανένα Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας να μην αποστείλει τα αιτούμενα από το Υπουργείο Εσωτερικών στοιχεία.

Μετά Τιμής
Αναστασία Αντωνέλλη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ &
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
http://www.lesvosnews.gr/?p=34848

Δεν υπάρχουν σχόλια: